fbpx
Yes,

Je aanvraag is binnen! Het marketing team gaat z.s.m. jouw aanvraag bekijken en neemt contact met je op voor aanvullende informatie. Wat de vervolgstappen zijn? Je leest het hieronder!

 

Hoe nu verder?

1. Opdrachtbevestigingen voor de Employer Branding Pakketten

Voordat het marketingteam de werkzaamheden en videodatum kan inplannen, hebben we een ondertekende opdrachtbevestiging nodig met een krabbel van de opdrachtgever. Door op de onderstaande buttons te klikken, kun je de opdrachtbevestiging bijbehorend bij jouw label downloaden. Vul de geel gearceerde tekst vervolgens aan en omcirkel informatie waar nodig, laat het document ondertekenen en stuur deze z.s.m. retour naar marketing@flexibility.nl.

 OPDRACHTBEVESTIGINGEN

VERLENGEN EBP

2. Employer Branding adviesgesprek

Om de campagne nog een extra persoonlijke touch vanuit de werknemers van de opdrachtgever mee te geven, gebruiken we de uitwerkingen van het Employer Branding adviesgesprek in de social campagne, vacature en eventuele landingspagina. Leuke quotes en persoonlijke inzichten over het bedrijf en/of de functie maken de vacature extra aantrekkelijk voor ge√Įnteresseerden. Om leuke quotes te vergaren, kun je via onderstaande buttons de Employer Branding adviesgesprek flyer downloaden en deze voorleggen bij een collega van de toekomstige medewerker. De uitwerkingen hiervan ontvangen wij graag retour op marketing@flexibility.nl, zodat we deze input kunnen verwerken in de Employer Branding campagne.

3. Premium of Pro?

Hebben jij en je opdrachtgever besloten een Employer Branding Premium of Pro pakket in te zetten? Tof! Dan gaan we aan de slag met het voorbereiden en inplannen van de bijbehorende video. Dit vraagt om de nodige informatie bij de organisatie, daarom is het handig om de opdrachtgever hier ook alvast zo veel mogelijk bij te betrekken.

Door op onderstaande buttons te klikken kun je het draaiboekconcept en de akkoordverklaring voor het beeldgebruik downloaden en met de opdrachtgever communiceren. De akkoordverklaring ontvangen we na ondertekening ook graag retour via marketing@flexibility.nl.