fbpx

AVM Nederland zoekt jou!

Monteur

Ben jij op zoek naar een baan waar lol maken en hard werken hand in hand gaan? Werk je graag met je handen, zie jij jezelf werken in de techniek en vind je het een uitdaging om van niets weer iets te maken? Kom werken als monteur bij AVM Nederland in Moordrecht.

Solliciteer directBekijk de vacature
Moordrecht  | fulltime

AVM Nederland

AVM in Moordrecht is gespecialiseerd in het repareren en leveren van asdelen, remdelen, tussenbakken en aanverwante onderdelen van mobiele telescoop kranen en havenvoertuigen. Op onze locatie in Moordrecht bevinden zich het kantoor, de werkplaats en meerdere magazijnen. Zo is alles binnen handbereik om snel te kunnen schakelen en efficiënt te communiceren.

Bij AVM hangt zowel op kantoor als in de werkplaats een fijne sfeer. De werknemers kennen elkaar goed en zijn goed op elkaar ingespeeld. Een geintje hier en daar houden ze allemaal wel van en ze ondersteunen elkaar waar nodig. Na een lange werkweek wordt regelmatig gezellig iets gedronken met elkaar in de après-ski bar, die ook op de locatie aanwezig is. AVM Moordrecht is een platte organisatie, waarbij de directeur ook geregeld zelf zijn handen vuil maakt. Met de goedgelegen locatie vlakbij de snelweg tussen Gouda en Rotterdam, is de locatie gemakkelijk te bereiken. 

Word jij monteur bij AVM?

De functie

De werkzaamheden zijn heel afwisselend en omvatten eigenlijk alles wat nodig is in het reparatieproces van de onderdelen.

Je kunt hierbij denken aan:  

Werkzaamheden in de werkplaats:

 • Het zelfstandig repareren van complete assen, asaandrijvingen, tussenbakken, eindaandrijvingen, tandwielkasten, remmen en aanverwante werktuigen;
 • Het demonteren, reinigen, inspecteren en rapporteren;
 • Het monteren en afstellen;
 • Het uitwendig stralen en conserveren van onderdelen;
 • Het snijbranden en lassen van onderdelen;
 • Het vernieuwen van de remvoering van remschoenen;

Werkzaamheden op locatie:

 • Oplossen van storingen, preventief onderhoud en reparaties aan heftrucks en stapelaars;
 • Remschijven vlakken van mobiele telescoop kranen;
 • Uitwisselen onderdelen van AGV havenvoertuigen;

Als monteur bij AVM zijn je dagen altijd verschillend, bijna elke klus die er binnenkomt is weer net wat anders dan de vorige. Hierdoor is het een lekker dynamisch bedrijf.

Herken jij jezelf hierin?

Deze functie is te bekleden door zowel een leerling monteur, ervaren monteur, technische monteur, automonteur, montage monteur, hulpmonteur, als een allround monteur. Herken jij jezelf in het volgende?

 • Je hebt technisch inzicht;
 • Je bent leergierig;
 • Je kunt in teamverband werken;
 • Je bent flexibel;
 • Beheersing van Nederlands in woord en geschrift;
 • Een afgeronde opleiding VMBO-Techniek, VMBO-Autotechniek of vergelijkbaar.

Als je deze nog niet hebt, ben je bereid tot het behalen van het VCA Basis certificaat en heftruck diploma.

Waarom hier werken?

Plezier in je werk is belangrijk

De monteurs bij AVM staan lekker positief in het werk. Hard werken in een gezellige sfeer waar je elkaar motiveert. AVM gelooft in de mens achter het beroep, het is daarom niet nodig om jaren werkervaring bij een technische vacature of allerlei diploma’s te hebben. 

Ondersteuning en alle ruimte voor jouw ontwikkeling!

Goede, doordachte werkplaats met alle aanwezige materialen en gereedschappen om het werk goed en veilig uit te kunnen voeren. Het behalen van een VCA certificaat en heftruck diploma behoort tot de mogelijkheden.

Veel leren binnen een hecht en gezellig team

Elke dag is anders, en je staat telkens voor nieuwe uitdagingen wat met creatief denkvermogen opgelost kan worden.

Een professionele, internationaal opererende werkgever

AVM streeft naar langdurige kwalitatieve relaties met zowel haar werknemers als klanten.

Ontmoet je toekomstige collega

“Waarom ik hier werk? Omdat dit een uniek bedrijf is waar je regelmatig unieke klussen meemaakt en veel divers en leerzaam werk doet. Ook is het geen lopende band bedrijf, maar je doet zelf het hele proces bij bv. een revisie.”

– Theo

Meer informatie

Ben je enthousiast geworden over de vacature en wil je vrijblijvend meer info? Vul je gegevens in en wij vertellen je meer!

4 + 5 =