fbpx

Mensen helpen aan een leuke baan

Consultant

Heb jij een groot hart voor arbeidsbemiddeling en krijg je energie van het maken van de juiste match, maar ben je wel toe aan een serieuze vervolgstap? Wij hebben een super gave kans bij een toffe nationale arbeidsbemiddelaar die volop groeit en waar veel vrijheid en een eigen invulling en werkwijze bovenaan staan!

Solliciteer directBekijk de vacature
Door heel Nederland | fulltime

Nationale arbeidsbemiddelaar

Als consultant bij dit bedrijf, ben je heel gericht bezig voor één bepaalde doelgroep. Je wordt hierdoor echt een expert binnen het vak en weet alle
ins- en outs.

Je kent de kandidaten persoonlijk en bouwt ook echt een band met hen op. Daarnaast kun je meedenken en faciliteren in de ontwikkeling van de Assistants. Het is een heel mooi premium merk, dat zich de specialist in de markt kan noemen.

Op dit moment is het bedrijf flink groeiende, zij willen opnieuw marktleider worden in Nederland op het gebied van Assistant functies. In elke regio zichtbaar zijn en een kantoor hebben met lokale consultants die er werkzaam zijn en de markt kennen, dat is het doel!

 

Kom jij het frisse team versterken als consultant?

De functie

Elke dag is anders en je komt met heel veel verschillende mensen in contact. Daarnaast ga je op bezoek bij hele toffe organisaties, waar jij voor mag gaan zoeken naar DE kandidaat.

Jij gaat de uitdaging aan door iemand over te halen voor jou te komen werken en enthousiast te krijgen voor de vacature die je hebt openstaan. Met jouw communicatieve vaardigheden en een stukje commercieel inzicht, leg jij snel lijnen tussen openstaande vacatures en jouw kandidatenbestand.

Door de breedte van de rol heb je met veel zoveel verschillende facetten te maken, dat je echt kunt doen en onderzoeken wat jij leuk vindt. Ook zijn er binnen de organisatie veel doorgroeimogelijkheden waardoor je jezelf continu kunt blijven ontwikkelen.

Wanneer zijn wij enthousiast?

Of je nu een ambitieuze starter, ervaren senior intercedent en of… managing consultant met frisse energie en ambitie bent, wij hebben de plek voor jou!

Jij bent de perfect fit als je het leuk vindt om:

  • Met veel verschillende dingen tegelijk bezig te zijn;
  • Te schakelen op de momenten dat het nodig is;
  • Nauwkeurig werk te leveren;
  • Met mensen in contact te staan;
  • Onderdeel te zijn van een ambitieus, fris en gezellig team.

 

Waarom hier werken?

Flexibiliteit

Werken waar en wanneer dat voor jou prettig is! Wil jij bijvoorbeeld voor het werken nog even sporten of vind jij het juist handiger om ’s avonds wat langer door te werken om nog wat kandidaten te kunnen bereiken?
Geen probleem. 

Persoonlijke ontwikkeling

Binnen de organisatie zijn er veel doorgroeimogelijkheden. Zolang je vooruit wilt, kun je jezelf binnen dit bedrijf blijven ontwikkelen.

Veel verantwoordelijkheid

Hoe jij te werk gaat bepaal je grotendeels zelf. Jij bent de beheerder over je eigen kandidatenbestand en kan hier allerlei kanten mee op.

Progressiviteit

Elkaar motiveren binnen het leuke, gezellige jonge en ambitieuze team. Dit team heeft een winnaarsmentaliteit!
Ontmoet je toekomstige collega

Het is zo gaaf om je doelen te halen, de match te maken en tegelijkertijd mensen aan een hele leuke baan te helpen.

Petra – consultant

Meer informatie

Ben je enthousiast geworden over de vacature? Vul je gegevens in en wij nemen vrijblijvend contact op met jou.

6 + 7 =