fbpx

Coördinator Commerciële Binnendienst

Begrijp jij hoe een professionele en slagvaardige logistieke binnendienst werkt?

Ben jij daarnaast graag bezig met plannen en krijg je er energie van om met verschillende partijen in contact te staan? Dan is deze vacature coördinator commerciële binnendienst wellicht wat voor jou!

Neem contact opBekijk de vacature

Ben jij de coördinator die wij zoeken?

Baarn | fulltime

Coördinator Commerciële Binnendienst

Als coördinator overzie jij verschillende activiteiten en zorg je voor een soepele samenwerking met de verschillende accountmanagers.

Je werkt hoofdzakelijk mee aan de werkzaamheden op de afdeling commerciële binnendienst en ondersteunt de binnendienst medewerkers. Jij houdt het overzicht op lopende orders, producten, klanten en producenten. Hierin weet jij waar nodig sturing te geven aan de afdeling.

Je brengt duidelijkheid, rust en plezier in het werk en maakt de afdeling klaar voor de verdere groei van het bedrijf. Hierdoor krijgt de bedrijfsleiding weer ruimte voor het ontwikkelen van nieuwe innovaties, klanten en markten.

 

Jouw dag als Talent Manager

"Bij Sirius is er plek voor creativiteit, gezelligheid, goede samenwerkingen en flexibiliteit. We werken met een klein hecht team. Hierdoor zijn de lijnen kort en is de samenwerking altijd heel dynamisch."

Plannen

Boeken van herhaalorders en plannen van containers en trucks

Eén van de taken is het boeken van herhaalorders en de planning onderhouden van verschillende containers en trucks. Het is erg belangrijk dat dit proces soepel blijft lopen om vertragingen van de productie te voorkomen. Ook moeten de klanten natuurlijk ten alle tijden tevreden gehouden worden en hierbij is een goede planning noodzakelijk.

Communicatie

Contact met internationaal vertegenwoordigde klanten en leveranciers

Jij bent dagelijks veel in contact met de nationale, maar ook internationale klanten en leveranciers. Het is daarom belangrijk dat je naast Nederlands, ook de Engelse taal goed beheerst om met iedereen op een professionele manier te communiceren.

Optimaliseren

Verder professionaliseren van het bestaande proces

Er is altijd ruimte voor verbetering, zo ook in het logistieke proces. Jij houdt je naast je hoofdtaken als coordinator commerciele binnendienst daar ook volop mee bezig. Zo kan het bedrijf blijven ontwikkelen en kan het logistieke proces zo optimaal mogelijk gemaakt worden.

 

Kom jij ons frisse, gezellige team versterken?!

De Functie

Bij Sirius kom jij terecht in een dynamische werkomgeving waarin je uitgedaagd wordt om goed het overzicht te houden. Vanuit dit hechte team draag jij bij aan een duurzame wereld. Niet alleen bij de productie moet daarvoor gezorgd worden, maar ook in het logistieke proces komt verduurzaming aan bod. Naast het boeken van herhaalorders en plannen van containers en trucks, ben jij constant het logistieke proces aan het optimaliseren. Ook heb je veel contact met internationaal vertegenwoordigde klanten en leveranciers, goede communciatie is dus vereist. Lukt het jou om rust, duidelijkheid en plezier aan de afdeling mee te geven? Dan is deze vacature wellicht wat voor jou!

 

Wanneer zijn wij enthousiast?

Jij herkent jezelf in het volgende:

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau; of MBO-niveau met aanvullende trainingen;
  • Je beschikt over leidinggevende capaciteiten;
  • Je hebt een aantal jaar ervaring bij voorkeur in een logistieke en/of planningsfunctie;
  • Jouw Nederlands is uitstekend;
  • Je spreekt goed Engels in woord en geschrift en het is een pré als je nog een andere taal spreekt;
  • Je staat stevig in je schoenen, kan snel schakelen en denkt in oplossingen;
  • Sirius staat open voor nieuwe frisse ideeën, (duurzame) oplossingen en een positieve drive;
  • Je bent geïnteresseerd in verduurzaming en bent bereid hier over te leren.

 

Meer informatie

Ben je enthousiast geworden over de vacature? Vul je gegevens in en wij nemen vrijblijvend contact op met jou.

5 + 1 =