Gemotiveerd keukenpersoneel wil bij jou aan de slag!
Op zoek naar chefs in spé?Kom jij mensen tekort en kan jij gemotiveerd personeel met een erkend praktijkdiploma tot basiskok of keukenassistent goed gebruiken?
Half mei 30+ keukentoppers beschikbaar!
Basiskok niveau 2
Het binden en behouden van je personeel is nog nooit zo belangrijk geweest in deze overspannen markt. Door de enorme krapte zien wij steeds vaker dat de ondernemer onvoldoende tijd heeft om zijn personeel goed in te werken, bij te scholen of op een andere manier te investeren in personeel.
Met gebrek aan goed keukenpersoneel, maken wij goed keukenpersoneel! In 8 weken tijd leiden wij gemotiveerde deelnemers op tot basiskok, keuken assistent of zelfstandig werkend kok. Dit zijn gemotiveerde mensen die aan de slag kunnen in de keuken, praktijkmatig zijn geschoold en een erkend diploma hebben behaald.
Dee eerste vier weken na de opleiding heb jij al een keukenmedewerker voor slechts €7 per uur!
Hoe werkt het?
De opleiding
In 12 weken tijd worden de leerlingen klaargestoomd om direct in de keuken aan de slag te gaan!
in de eerste 8 weken komen de leerlingen 4 dagen in de week naar onze kookstudio.
Hier zullen ze alles leren over werken met verschillende soorten vlees, vis, groenten, specerijen en kruiden.
Ze leren kooktechnieken toepassen, snijden, basis ingrediënten te gebruiken en bereidingswijze van verschillende producten.
Daarnaast krijgen ze natuurlijk ook informatie over hygiëne in de keuken en wat er verder verwacht wordt om mee te draaien in een keukenbrigade. Er wordt vooral gefocust op de praktijk, maar daarnaast wordt er ook theoretische kennis aangeleerd. Het werken in de keuken is natuurlijk een dynamisch iets.
Wat nemen ze mee?
Allereerst is een goede motivatie erg belangrijk voordat een student begint aan de opleiding, het personeel is dan ook erg gemotiveerd om aan de slag te gaan.
Hoe ziet het traject eruit?
De duur van de opleiding is 12 weken.
8 weken 4 dagen per week naar het opleidingscentrum in Rotterdam, daarna 4 weken meewerkfase a 32 uur per week, dan tijdens de meewerkfase 1 terugkomdag per week voor proefexamens en vervolgens kan na het examen de carrière in de keuken van start!
Waarom kiezen voor KRM Academy personeel?

Competentie analyse
De leerlingen krijgen een competentieanalyse wat betekent dat hun motivatie binnen een bepaald vakgebied is vastgesteld en hierdoor wordt ook in kaart gebracht welke competenties ze al bezitten.

Ontwikkeling staat voorop
Onze opleidingen zijn geschikt voor iedereen die in
de keuken aan de slag wil en leergierig is. Hiervoor
is geen jarenlange opleiding nodig, maar een
praktijkgerichte opleiding die handvaten biedt om
aan de slag te gaan. Wij weten waar de kracht ligt
van onze leerlingen. Zo maken wij een gedegen
match!

80/20 principe en gepassioneerde leermeesters
De opleiding is ingericht volgens het 80/20 praktijkprincipe. De leermeesters zijn praktijkgerichte gepassioneerde ervaringsdeskundige die je de kneepjes van het vak leren.

Erkend diploma basiskok niveau 2
Flexibility biedt de opleiding aan in samenwerking met KRM Acadamy. De leerling behaalt dus een KRM Acadamy certificering én een SVH Diploma Basiskok niveau 2.
Wat zeggen horeca bedrijven?
“We zijn erg blij met KRM Academy als samenwerkingspartner en
hoe zij invulling geven aan dit traject. We kunnen gerust zeggen dat dit één van onze meest succesvolle leerwerktrajecten is.”
– Nelleke
Meer informatie
Ben je enthousiast geworden en wil je vrijblijvend meer info? Vul je gegevens in en wij vertellen je meer!