fbpx

Installatiebedrijf Bos zoekt jouw technische inzet!

Installatiemonteur

Meewerken aan de eerste energieleverende flat in Europa of een keukenkraan installeren. Jouw dagen zien er altijd afwisselend uit. Jij bent constant in de bedrijfsbus op weg van project naar project. Lijkt dit jou wat? Lees dan verder!

Solliciteer directBekijk de vacature
Utrecht | fulltime

Bos Installatietechniek

Bos is een écht familiebedrijf wat al 83 jaar bestaat in de regio Utrecht. Zij werken elke dag aan gave projecten in de onderhouds- en renovatiemarkt. Dit doen ze met hun duurzame installaties in verduurzaming en de energietransitie. Daarnaast hebben zij ook ambachtelijke installatie en daktechnische specialismen in huis.

Naast dat er elke dag hard gewerkt wordt is het elektrotechnische installatiebedrijf ook enorm hecht en betrokken. Plezier hebben in het werk is heel erg belangrijk. Kwaliteit, klanttevredenheid en veilig werken staat centraal. Zij krijgen dagelijks te maken met grote projecten, maar ook met kleine particuliere opdrachten. En daar hebben zij jou bij nodig!

 

Word jij dé nieuwe aanwinst van Bos Installatietechniek?

De functie

Bij Bos Installatietechniek komen we van alles tegen. Van mooie panden en uitdagende klussen tot een lekker snel klusje. Elke dag begin jij dus weer aan de meest afwisselende klussen in de installatietechniek. Hierin zorg jij bijvoorbeeld voor de aanleg en/of renovatie van duurzame installaties. Dit alles op het gebied van water, gas, sanitair, verwarming en installatie. Je komt hierbij soms de meest gave omgevingen tegen zoals monumentale panden, herenhuizen en exclusieve gebouwen in de omgeving Utrecht.

Ben jij dus technisch en handig aangelegd en heb je veel zin om ertegenaan te gaan? Dan is dit wellicht wat voor jou.

Herken jij jezelf hierin?

 

  • Je bent sociaal en krijgt er energie van om met mensen in contact te staan;
  • Je bent proactief en oplossingsgericht;
  • Met jouw kennis en ervaring door eerdere klussen en je opleiding, weet jij waar je over praat in de installatietechniek;
  • Je bent lekker enthousiast en gemotiveerd;
  • Je kan een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overleggen;
  • Je hebt goed technisch inzicht en vindt het leuk om mee te denken in technische oplossingen;
  • Je hebt zin om lekker aan de slag te gaan.

 

Waarom hier werken?

Plezier in je werk is belangrijk

Het bedrijf vindt het heel belangrijk dat jij altijd met plezier naar je werk gaat.

Ondersteuning en alle ruimte voor jouw ontwikkeling!

Er is veel oog om je persoonlijk te ontwikkelen in jouw interessegebieden. Daarnaast is er ook een mogelijkheid om cursussen of opleidingen te volgen.

Veel leren binnen een hecht en gezellig team

Geen dag is hetzelfde, vandaar dat je al snel veel leert in dit erg hechte en gezellige team.

 

Hét installatiebedrijf in de regio Utrecht

Bos Installatietechnieken bestaat al 83 jaar en heeft dus erg veel ervaring waardoor jij terecht komt bij een echte expert.

Ontmoet je toekomstige collega

“Waarom ik ja zou zeggen tegen mijn functie, is de zelfstandigheid van de functie en toch werken binnen een leuk team. Daarnaast krijg je goed betaald en is er de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen.”

Meer informatie

Ben je enthousiast geworden over de vacature? Vul je gegevens in en wij nemen vrijblijvend contact op met jou.

15 + 5 =