fbpx

Tyre Club regio Zuid-Holland zoekt jou!

Mobiele autobandenmonteur
Zuid-Holland |  €2300

Sta jij graag met mensen in contact, hou je van dynamisch werk en ben je gek op auto’s? Tyre Club kan jouw hulp als bandenmonteur goed gebruiken. Met jouw service bus ga je naar de klanten toe om hen te voorzien van banden op locatie. Houd jij ook zo van oplossingsgericht werken en klanten blij maken? Lees snel verder!

Solliciteer directBekijk de vacature

Mobiele bandenservice

Denk jij dat je plezier haalt uit reizen, werken met techniek en mensen veilig op weg helpen? Als mobiele automonteur leer je de meeste, zo niet alle, reparaties uit te voeren op het gebied van autobanden. Ervaring is dus niet essentieel want jij wordt al werkend opgeleid. Je hebt technisch inzicht en klantcontact haal jij energie uit!

Deskundigheid en diensten op locatie

Reparatie en onderhoud

Word jij dé nieuwe mobiele autobandenmonteur?

De functie

Of het nou gaat om een band vervangen van zomerbanden naar winterbanden, banden montage van nieuwe banden, of het repareren van een lekke band; jij komt (alleen of met een collega) langs en regelt het op locatie!

Hoe gaat het in zijn werk?

Online of telefonisch wordt er een afspraak ingepland met de Tyre Club. Klanten nemen contact op met het bedrijf, waarnaar zij deze opdrachten doorzetten naar het team. Vanuit de standplaats, vertrekken de monteurs naar de klanten in de regio om banden service op locatie te verzorgen.
De servicebussen zijn van alle gemakken voorzien, zoals het benodigde gereedschap en stroomvoorziening. Zo is die band wisselen een eitje voor jou.

Herken jij jezelf hierin?

  • Technisch bezig zijn vind je leuk;
  • Jij kan aardig klussen;
  • Je maakt graag een praatje met klanten en krijgt energie van sociaal contact;
  • Je eigen ding doen en zelfstandig werken vind jij prettig;
  • Je gaat graag secuur te werk;
  • Je hebt gewoon zin om lekker aan de gang te gaan en mensen blij te maken!

 

 

Wat zeggen collega’s?

“Ik werk bij Tyre Club omdat ik hier de afwisseling tussen reizen en techniek heb en echt met kwaliteit bezig kan zijn. Ook het rechtstreekse klantencontact geeft mij veel voldoening wanneer deze enthousiast zijn over onze diensten en service en ik directe waardering krijg voor mijn werk.”

“De meeste uitdaging ligt in runflat banden en de wat grotere banden. Tegenwoordig worden de banden steeds groter en dit vergt een stukje extra vaardigheid. Daarnaast is het voor mij een uitdaging om elke klant zijn of haar verwachting te overtreffen en een tevreden klant te realiseren.”

Waarom hier werken?

Veel flexibiliteit en vrijheid in je werk

Prettige werksfeer

Uitzicht op een vast contract

Klussen in jouw woonregio

Meer informatie

Ben je enthousiast geworden over de vacature? Vul je gegevens in en wij nemen vrijblijvend contact op met jou.

6 + 12 =