fbpx

Sortimo zoekt jouw technisch inzicht!

Monteur bedrijfswageninrichting

Bijdragen aan het totale proces van de bedrijfswageninrichting voor de mooiste bedrijven, Sortimo kan jou hierbij gebruiken. Ben jij klaar om bedrijfsautos van Mercedes-Benz, Opel, Toyota, en vele andere om te toveren en in te richten voor (inter)nationale klanten? Als inbouwspecialist ga jij de uitdaging aan samen met een hecht en gezellig team professionals.

Solliciteer directBekijk de vacature
Moordrecht | fulltime

Sortimo

Sortimo is een bedrijf wat continu in ontwikkeling is om de markt te voorzien van totaaloplossingen. Niet alleen een inrichting links en rechts, maar complete projecten waarbij Sortimo optreedt als totaal ontzorger. Meer leveren dan de klant verwacht, dat is het doel!

Het bedrijf levert alles wat de klant nodig heeft in de auto; stroomvoorziening, veiligheidssloten, standkachels, imperiaals, alles wat gewenst is. Daarnaast faciliteren zij het uitvoeren van de werkzaamheden van andere partijen, waardoor het voertuig bij hen af-fabriek binnenkomt en vanuit hen wordt opgeleverd aan de berijder. Want efficiëntie is erg belangrijk voor het bedrijf en haar klanten, en daar kunnen zij jou bij gebruiken!

Ondanks de grootte van het internationaal opererend bedrijf, is het team van de vestiging Moordrecht gezellig en is er een platte organisatie structuur.

 

Word jij dé nieuwe inbouwspecialist van Sortimo?

De functie

Vanwege de toenemende groei van het aantal opdrachten, is Sortimo voor de vestiging in Moordrecht op zoek naar versterking. Als monteur bedrijfswageninrichting word jij specialist in het inbouwen van complete bedrijfswageninrichtingen, maar ook nieuwe toevoegingen zoals boxen, koffers, wandbekleding, en andere gadgets. Met een hecht team waar plezier in je werk voorop staat, ga jij in een fijne lichte werkplaats aan de slag met modern gereedschap.

Als je al veel ervaring hebt in het werken met metaal, hout of elektra, kan Sortimo jouw ervaring goed gebruiken. Mocht je nog minder ervaring hebben, dan leidt het team van experts jou maar al te graag op!

Herken jij jezelf hierin?

 

  • Je bent enthousiast en weet van aanpakken;
  • Je bent handig aangelegd;
  • Mede door jouw bijdrage hebben jij en je team weer fijn gewerkt vandaag;
  • LBO/MBO-niveau;
  • Je hebt technisch inzicht;
  • Enige ervaring met Electro techniek worden wij erg enthousiast van;
  • Je werkt graag nauwkeurig;
  • Je hebt al enige ervaring met het werken met hout, metaal, elektra en verschillende gereedschappen.

 

Waarom hier werken?

Plezier in je werk is belangrijk

Het bedrijf heeft oog voor haar werknemers en vindt het belangrijk dat jij met plezier naar je werk gaat. Dat de werktijden flexibel zijn en jij vrijdags nooit na 16:00 werkt, draagt hier ook aan bij!

Ondersteuning en alle ruimte voor jouw ontwikkeling!

In deze professionele organisatie heerst een platte structuur en is er ruimte voor jouw inbreng.

Veel leren binnen een hecht en gezellig team

Doordat de baan zo afwisselend is en je te maken krijgt met allerlei werkzaamheden en gereedschappen, is jouw werk nooit saai!

 

Een professionele, internationaal opererende werkgever

Sortimo streeft naar langdurige kwalitatieve relaties met zowel haar werknemers als klanten.

Ontmoet je toekomstige collega

Ik krijg met name complimenten van mijn baas wanneer grote projecten soepel en naar tevredenheid van betrokken partijen zijn uitgevoerd. Er heerst sowieso een cultuur van respect en dankbaarheid voor inzet en betrokkenheid.

– Marian

Meer informatie

Ben je enthousiast geworden over de vacature? Vul je gegevens in en wij nemen vrijblijvend contact op met jou.

14 + 2 =