fbpx

Gratis opleiding tot basiskok + baangarantie

Cookcamp

Een praktijkgerichte opleiding met baangarantie. Binnen 12 weken ga jij aan de slag als Basiskok met erkend diploma. De opleiding is geheel gratis. Wat breng jij mee? Een goede dosis motivatie én de wilskracht om naar Den Haag te komen voor de opleiding.

Schrijf je inDownload brochure
Den Haag  | 12 weken

Basiskok niveau 2

Stroomt er bij jou horecabloed door je aderen of wil je het juist over een andere boeg gooien en ben jij op zoek naar een mooie carrière in de keuken? Dan is dit werk-leertraject een een mooie opstap om jouw afstand tot de arbeidsmarkt te verkleinen!

  • Studieduur: 12 weken;
  • Behaal een diploma Basiskok niveau 2;
  • Na de opleiding kun je direct aan de slag;
  • Geen kosten aan verbonden.

Breng jij een goede dosis inzet en motivatie mee en ben je bereid keihard aan de bak te gaan in de keuken? Dan is dit jouw kans!

Elke dag is anders!

De opleiding

Heb jij een interesse in koken, wil je graag kooktechnieken leren toepassen en opgeleid worden om in een keukenbrigade aan de slag te kunnen? Meld je dan aan voor de COOKCAMP ook wel de opleiding “Kok” genaamd.

In de eerste 8 weken van de opleiding kom jij 4 dagen in de week, maandag t/m donderdag, naar onze kookstudio. Hier leren de leermeesters je alles over het werk in de keuken. Je gaat aan de slag met vele soorten groenten, vlees en vis en allerlei specerijen en kruiden. Je leert kooktechnieken toe te passen, basis ingrediënten te gebruiken en te maken, je oefent met het snijden en de bereidingswijze van verschillende producten en maakt zelf bekende en onbekende gerechten. Daarnaast leer je hoe om te gaan met de hygiëne in de keuken en wat er verder verwacht wordt om goed mee te draaien in een keukenbrigade. Natuurlijk is er theoretische kennis nodig, maar we focussen vooral op de praktijk. Werken in de keuken is dynamisch.

Wat neem jij mee?

Voor de opleiding zijn er geen harde eisen, het belangrijkste is dat je gemotiveerd bent om aan de slag te gaan in de keuken!

  • 12 weken focussen op de opleiding;
  • Je bent bereid keihard aan de bak te gaan in de keuken;
  • Je kunt naar het opleidingscentrum in Den Haag komen.

Het traject

De duur van de opleiding is 12 weken.
8 weken 4 dagen per week naar het opleidingscentrum in Den Haag, daarna 4 weken meewerkfase a 32 uur per week, dan tijdens de meewerkfase 1 terugkomdag per week voor proefexamens en vervolgens kan na het examen jouw carrière in de keuken van start!

Waarom kiezen voor deze opleiding?

Competentie analyse

Samen met jou stellen we vast waar jouw motivatie en passie binnen het vakgebied ligt. Zo kunnen we effectief te werk gaan en samen met jou in kaart brengen welke competenties jij al bezit!

Jouw ontwikkeling staat voorop

In onze dynamische kookstudio leer jij alles wat je moet weten om een vliegende start te maken in de keuken. Zolang jij je volop inzet, wordt jij binnen 12 weken opgeleid tot kok en kun je daarna lekker aan de slag.

80/20 principe en gepassioneerde leermeesters

De opleiding is ingericht volgens het 80/20 praktijkprincipe. De leermeesters zijn praktijkgerichte gepassioneerde ervaringsdeskundige die je de kneepjes van het vak leren.

Erkend diploma basiskok niveau 2

Flexibility biedt de opleiding aan in samenwerking met KRM Acadamy. Je behaalt dus een KRM Acadamy certificering én een SVH Diploma Basiskok niveau 2.

Wat zeggen horeca bedrijven?

“We zijn erg blij met KRM Academy als samenwerkingspartner en
hoe zij invulling geven aan dit traject. We kunnen gerust zeggen dat dit één van onze meest succesvolle leerwerktrajecten is.”

– Nelleke

Meer informatie

Ben je enthousiast geworden over de opleiding en wil je vrijblijvend meer info? Vul je gegevens in en wij vertellen je meer!

12 + 2 =