fbpx

Hey, eigenwijze regiomanager!

Til jij onze vestigingen door heel Nederland naar een nóg hoger niveau?

Ben jij extravert, energiek, innovatief en op zoek naar een baan waar geen dag hetzelfde is? Ga de uitdaging aan en word regiomanager van een van onze gave labels. Flexibility Groep is op zoek naar dé ambitieuze regiomanager met oog voor onze groeiambitie.

Solliciteer directBekijk de vacature

Ben jij de enthousiaste regiomanager die wij zoeken?

Breda en op afstand | fulltime

Regiomanager

Regiomanager / Labelmanager

Als Labelmanager bij de Flexibility Groep werk je landelijk, maar je standplaats is ons Servicekantoor in Breda. Je bent verantwoordelijk voor de resultaten en verdere groei van een van de labels. Als regiomanager bij dit bedrijf, ga je resultaatgericht en met een juiste visie aan de slag. Door je betrokken houding ken je alle ins- en outs van de franchisenemers en weet je daardoor efficiënt met hen te schakelen.

Als labelmanager ben je hét aanspreekpunt voor franchisenemers en waar nodig hun rechterhand. Je helpt hen met een effectieve strategie om klanten en kandidaten te werven en vormt het schakelstuk tussen hen en het servicekantoor. Daarbij hoort een zelfverzekerde, gedreven en enthousiaste houding. Bovendien beschik jij over natuurlijk overwicht. Naast de ondersteuning van huidige ondernemers, houd jij je ook bezig met het werven van nieuwe ondernemers. Hierdoor wordt er een flinke groei van het label gerealiseerd.

Waarom hier werken?

 • Laptop en smartphone van de zaak;
 • Een goed salaris, afgestemd op jou;
 • Een erg flexibele functie die je naar eigen wens vorm kan geven;
 • Intensieve training on the job;
 • Auto van de zaak;
 • Erg veel diversiteit.

Je werkdag flexibel indelen is mogelijk als Regiomanager. Binnen de organisatie zijn er veel doorgroeimogelijkheden en is er oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt veel verantwoordelijkheden, waarbij je grotendeels zelf bepaalt hoe je te werk gaat. Verder werk je binnen een leuk, gezellig, jong en ambitieus team.

Jouw dag als Talent Manager

Managen

Je bent verantwoordelijk voor de resultaten en verdere groei van het label. Franchisenemers en accountmanagers begeleiden en ondersteunen is een hoofdtaak. Overige tijd ben jij bezig met het werven en opleiden van nieuwe ondernemers en accountmanagers.

!

Uitbouwen & verdiepen van jouw label(s);

Jij blijft in contact met de ondernemers en staat paraat voor al hun vragen en kwesties. Jij houd je bezig met; een flinke groei creeëren voor de labels, doormiddel van coachen, fysieke ondersteuning en advisering, het bezoeken van ondernemers, het bijwonen van ondernemersdagen etc.

Communicatie

Een nauwe samenwerking met de andere Labelmanagers is hierbij essentieel. Je communiceert met het servicekantoor, de afdelingen marketing en recruitment en de afdelingen finance en service. Daarnaast onderhoud je de contacten met diverse externe partijen, organisaties en instellingen ten behoeve van de uitbouw van het label.

 

Kom jij ons frisse, gezellige team versterken?!

De functie

Als Labelmanager krijg je veel vrijheid en word je dagelijks omgeven door energieke en bevlogen mensen, de ondernemers! Je gaat het niveau van de diverse labels naar een hoger niveau tillen. Je bent als het ware de rechterhand van de franchisers en ondersteunt hen. Samen zoek je naar een efficiente strategie om kandidaten te werven. 

Als compagnon van de ondernemers creeër je samen een unieke formule om een positieve impact te hebben op het dagelijks leven van mensen en hen te helpen aan hun droomjob. Maar daar houdt jouw werk niet op; je staat centraal in het contact en denkt mee met nieuwe ideeën en werkzaamheden.

Wanneer zijn wij enthousiast?

Of je nu een vestigingsmanager, regiomanager of een community manager met frisse energie en ambitie bent, wij hebben de plek voor jou!

Jij bent de perfect fit als je het leuk vindt om:

 • Met veel verschillende dingen tegelijk bezig te zijn;
 • Snel te schakelen op de momenten dat het nodig is;
 • Nauwkeurig werk te leveren;
 • Resultaatgericht te werk te gaan;
 • Met mensen in contact te staan;
 • Veranderkracht, goed leiderschap en eigenaarschap in je hebt;
 • Een goede gesprekspartner te zijn;
 • Onderdeel te zijn van een ambitieus, fris en gezellig team;
 • Een aanvulling wil/kan zijn aan onze dartcompetitie en/of vrijmibo.

 

ONTMOET JE TOEKOMSTIGE COLLEGA

“Als labelmanager bij Flexibility kan ik mijn dag preciés zo indelen als ik wil, het staat me vrij om te werken op mijn eigen manier en zelf te suggeren voor de beste oplossingen. Ik ben constant op een gezonde manier aan het werken met leuke ondernemers en collega’s!”

Menno – Regiomanager

Meer informatie

Ben je enthousiast geworden over de vacature? Vul je gegevens in en wij nemen vrijblijvend contact op met jou.

8 + 2 =