fbpx

Commercieel Manager

Het verkopen van de chemicaliën van de toekomst

Wil jij bijdragen aan een duurzamere en veiligere toekomst? Ben jij woonachtig in de omgeving van Baarn en opzoek naar een uitdagende functie waarin jij jouw kennis over duurzaamheid en chemie kan vertalen naar commercie? Lees dan snel verder!

Neem contact opBekijk de vacature

Ben jij de Commercieel Manager die wij zoeken?

Baarn | fulltime

Commercieel Manager

Binnen deze sales manager vacature bij Sirius, ga je in gesprek met verschillende klanten om door middel van jouw inhoudelijke kennis over chemie en duurzaamheid de innovatieve producten te verkopen. Het klantenbestand is internationaal georiënteerd. Je zult regelmatig Engels spreken en wellicht nog een andere vreemde taal als je deze beheerst.

Binnen deze vacature international sales manager, werk je nauw samen met de innovatiemanager bij de ontwikkeling van nieuwe producten en bouwt voort op het innovatieve karakter van onze opdrachtgevers. Sirius staat open voor nieuwe frisse ideeën, (duurzame) oplossingen en een positieve drive.

 

Jouw dag als Talent Manager

"Bij Sirius is veel ruimte om nieuwe innovatieve producten te ontwikkelen en op de markt te brengen. Daarbij hebben we altijd de insteek om te verduurzamen. Doordat het een klein bedrijf is kunnen we flexibel inspringen op vragen uit de markt."

Klantcontact

Jij behoudt het contact met huidige- en nieuwe klanten

Als commercieel manager sta jij veel in contact met klanten. Je werkt met hen samen en bezoekt de klanten met regelmaat.

Met jouw kennis over chemie en duurzaamheid, geef jij advies en weet je de producten van Sirius aan hen te verkopen.

Meetings

Jij leidt technische en commerciële meetings

Tijdens deze meetings geef jij sturing en zorg je voor het behouden van overzicht. 

Het productportfolio

Continue innoveren en optimaliseren van de producten

De dynamische Europese markt vergt een doorlopende stroom aan innovatie en optimalisatie van het aanbod. Hier draag jij aan bij en schakel je veel over met de innovatiemanager.

 

Kom jij ons frisse, gezellige team versterken?!

Het Bedrijf

Het hechte team van circa 7 toegewijde werknemers, werkt samen vanuit het kantoor in Baarn aan hun gezamenlijke missie; bijdragen aan een duurzamere wereld. De grondstoffen die Sirius ontwikkelt, vormen de basis voor milieubewuste schoonmaakmiddelen en persoonlijke verzorgingsproducten. Ieder molecuul draagt op een eigen manier bij aan een duurzame afbraak van de producten wanneer zij bijvoorbeeld in het riool terechtkomen.

Als commercieel manager verkoop jij deze duurzame chemicaliën aan het innovatieve klantenbestand. Je gaat lekker zelfstandig van start en communiceert als één team.

 

Wanneer zijn wij enthousiast?

Jij herkent jezelf in het volgende:

  • Jij weet hoe je moet verkopen;
  • Je ziet in obstakels een uitdaging en gaat deze graag aan;
  • Jij bent overtuigd van het belang van verduurzaming;
  • Je hebt een moderne kijk op chemie;
  • Van klantcontact krijg jij energie en je gaat graag langs bij klanten;
  • Jouw omgeving omschrijft jou als proactief en ondernemend;
  • Je bent leergierig en gedreven.

 

Meer informatie

Ben je enthousiast geworden over de vacature? Vul je gegevens in en wij nemen vrijblijvend contact op met jou.

14 + 11 =